onsdag 16 maj 2018

Champinjonpasta




4 port tagliatelle  (bandspagetti)
1 st gul lök (skivad)
2 st rödlökar (skivade)
Smör att steka i
400 g champinjoner (färska skivade)
300 gram färsk spenat
2,5 dl grädde valfri fetthalt
1 dl crème fraiche 
Salt och peppar
God parmesanost, grovt riven.

Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
Stek den skivade löken mjuk på medelstark värme, tillsätt den skivade svampen och stek till den är brynt och mjuk och fått lite färg.
Rör i grädde och crème fraiche, smaksätt med salt och peppar.
Lägg i spenaten lite i taget och rör ner den i svampröran.
Smaka av med salt och peppar.

Lägg upp pastan och svampsåsen i djupa tallrikar och toppa med parmesanost!


Snabbt gott och enkelt. Och Vegetariskt. 
Kan enkelt både bli gluten och laktosfri.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar